over

CIMG2853Als er toch eens meer uren in een dag zaten…

haakkwartier In 2009 haakte ik een rond kussen, vele jaren nadat ik voor het laatst iets met wol had gemaakt. Vroeger thuis waren we altijd bezig, mijn moeder kon alles maken met stof en met wol en leerde ons dat ook. In de zomer van 2010 zag ik in een blad een granny-deken en besloot die te maken. Sindsdien ben ik verslingerd. Een voordeel van haken is dat je al een granny haakt in 20 minuten en vele grannys maken een deken. Als ik meer tijd had voor haken? Dan zou ik van die 357 andere gehaakte projecten die ik online tegenkom graag een eigen versie maken.

CIMG1347muziekuur Omstreeks dezelfde tijd dat ik begon met de granny-deken, begon ik ook met accordeonlessen. Een instrument dat me al veel langer intrigeerde, vooral door de muziek uit midden- en zuid Amerika. Ik ging op zoek naar iemand die het me kon leren en vond Iris. Eén à twee keer per maand moet ik aan de bak en in de tussentijd probeer ik zo nu en dan 20 minuten te oefenen. Als ik meer tijd had? Dan zou ik nu al vloeiend die tango spelen.

CIMG3176vakantietijd Met drie opgroeiende kinderen beperkt de vakantie zich tegenwoordig tot een bestemming in Europa waar je lekker kunt zwemmen en ook nog wat cultuur kunt opsnuiven. Italië is favoriet en wat genieten we altijd van deze tijd met elkaar.

DSC_0439fotomoment Foto’s zijn geweldig. Ik kan er altijd van genieten. Foto’s staan vaak voor een verhaal dat je deelt met anderen, één beeld is genoeg. Soms vraagt een moment gewoon om gefotografeerd te worden. Ik probeer dat en dan is delen wel zo leuk.

Veel plezier hier!

Sandra

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s